Beveilig uw beleid

ZES KERNINZICHTEN

19 september 2018

Naarderbos

Mischa Rick van Geelen

Mischa Rick van Geelen

NFIR

Mischa is een ervaren IT forensisch security consultant, spreker en entrepreneur. Door zijn inzicht in de huidige technologie en de impact en gevaren van internet op de samenleving, is hij in staat om business en hackers dichter bij elkaar te brengen. Mischa is een veel gevraagde spreker om deze gevaren uit te leggen. Hij heeft daarnaast een speciale vondst gedaan in 2017, toen hij in zijn onderzoek naar internet lekken, een criminele server ontdekte welke valse domeinnamen gebruikte. Hieraan, alsmede aan zijn totale onderzoek, is veel aandacht gegeven in diverse media.

Hoe je een groot bedrijf hackt in 2 dagen!

In 2011 klopte de destijds 13-jarige Mischa Rick van Geelen aan bij de ABN AMRO om beveiligingslekken te melden in de banksystemen. Door de introductie van Responsible Disclosure kreeg Mischa de mogelijkheid om zijn skills in te zetten om overheden, organisaties en bedrijven te helpen hun ICT-veiligheid op orde te krijgen.

Mischa deed in 2017 een bijzondere vondst tijdens een van zijn rondes op zoek naar lekken op het internet, een criminele server die werd gebruikt voor het registeren van nep-domeinnamen.

location icon
LOCATIE
Naarderbos
IJsselmeerweg 100
1411 DL Naarden
email icon
CONTACT

Vragen over het evenement? Contacteer gmeijnckens@idg.nl

Benieuwd naar sponsormogelijkheden? Contacteer rwarnink@idg.nl